mandag den 24. september 2007

Mandag d. 24.09.
Så er vi landet i Adelaide i Australien. Det gjorde vi Mandag morgen kl. 7.45, svarende til lidt over midnat dansk tid. Vi blev mødt af en skyfri himmel og 25 grader - som den dejlig dansk sommerdag.
Allerede i lufthavnen oplevede vi stedet var anderleder end vi før har oplevet. Aldrig har vi de steder vi føre er kommet, oplevet en så stor indsats af kontrol i lufthavnen. Vores pas og imigartionspapir blev tjekket flere gange. Alt bagagen blev tjekket af en hund og bagagen skulle gennemlyses inden vi kunne komme ud. Vi har heller ikke oplevet så mange få gennem set deres bagage. Dette skyldes at det gøre hvad de kan få ikke at få fødevarer ind i landet pga. mund og klov syge.

Men menneskerne som vi var i kontakt med var utrolige flinke og interesseret i at høre om os.
Vi startede med at aflever vores begage i Hotellet hvorefter vi gik ud og spiset en brunch. Efter brunchen gik vi en tur igennem centrum, for at opleve lidt af byen og stemningen. Adelaide er en skøn by, stor ca. 1.6 mill. indbygger.

Efter at have slentrer lidt rundt i byen og fået os en frokost gik vi hjem til Hotellet. Vi var alle meget trætte. Vi syntes lige at vi var komme over det værste jetlag ude ved Erik og Lotte, men vi skulle først flyve fra Singapore kl. 23.45 og de var først færdig med at servere mad kl. 2.00, hvorefter lyset først blev slukket og sæderne måtte lægges ned. Først der kunne vi lukket et øje og mogenmaden blev serveret kl. 6.00 - så det blev ikke til meget søvn.

Erik og Lotte kaldte os "Bjørne banden" fordi de ikke havde oplevet nogle sove så meget som os og det må jeg nok indrømme at vi holder ved. Kl. er nu 19.50 og hele familien sover nu, kun jeg sidder tilbage og skriver til alle jer, som har lyst til at følge vores dejlige liv "down under".

Håber at i alle har det godt, vi tænker og taler ofte om jer!

De varmeste hilsner fra os alle - godnat!
Jette

Ingen kommentarer: