onsdag den 17. oktober 2007

Surfing


Mandag d. 8 Okt.
Det havde lige været fars fødselsdag. På fars fødselsdag havde vi brugt tiden på at kører fra Sydney. Vi endte på en dejlig campingplads som ligger i Narrabeen. Hvor vi fandt en resturant med udsigt over stranden. Campingpladsen lå lige over for stranden, en dejlig stor og ren campingplads. Ved siden af den var der også en stor sø, hvor der svømmede Pilikaner – overrasket over hvor store disse fugle er.

Tirsdag d. 9 Okt.
Skulle mig og Daniel på en surfer skole på stranden ved Narrabeen. Vi kom begge op at stå på brætte den første gang. Vi var ude på vandet i 1 ½ time, det var bare noget af det fedeste jeg har oplevet. Meget gode bølger, vådedragten var super. Vi fik nogle kanone forklaringer på hvordan man skulle gøreJ Da vi havde surfet var både mig og Daniel meget trætte. Vi fik noget at spise, og så kørte vi tilbage til campingpladsen. Hvor vi hyggede med god mad og et slag kort.


Onsdag d. 10 Okt.
Skulle vi på en surfer skole igen lidt længere nede af kysten, ved en by der hed Manly. Et rigtigt fedt sted, med en lækker strand, butikker og resturaner. Vi var i en gruppe med 4 andre der skulle surfe. Det var rigtig sjovt, vi lærte en masse ting og på stranden, men denne gang med en privat lærer. I dag var det ikke så godt at surfe, fordi at bølgerne var så store, så Daniel kunne ikke komme igennem dem og når jeg så kom op at stå, var det modvind så jeg fik ikke fart på. Det var nu ellers bare dejligt at surfe igen. Vi lærte en masse nye ting i dag, så det var jo bare totalt super. Efter en hård surfer dag var vi igen trætte og mor havde lavet frokost da vi havde surfet, dejligt!!
Hilsen super surferne Daniel & Michelle.

Ingen kommentarer: