onsdag den 17. oktober 2007

Movie World


Mandag d. 15 Okt.
Startede dagen med at vi fik morgenmad udenfor, ved vores lille bord og stole. Kl. 9 kørte vi ud til Movie Wold, som er en forlystelsespark med mange karuseller og film figurer. Far fik taget et billede sammen med Mary Monroe og Daniel med Batmand.

Først så vi en 4D film med Shrek 3, sæderne rystede og der kom luftop af gulvet og bag nakkestøtterne, så det mærkede som edderkopper. Så prøvede vi Scooby-Doo, som var en rutchebane, hvor vi alle 4 sad i en bil og så kørte vi inde i et rum hvor det gik op og ned, derefter blev vi hejst op af en slags elevator, hvorefter bilen lige pludselig kørte baglæns ned ad en MEGA stegl bakke og det gik stærkt!!!
Daniel blev lidt bange. Herefter så vi et Politi show, med stunts ” det var lige noget for Daniel .” Så Skulle vi have frokost, der fik vi burgereJ så skulle mig og mor prøve ”Lethal Weapon” som var en Mega stor rutchebane, der kørte lige så hurtigt som et lyn og man vente på hovdet hver anden gang der kom et sving eller noget. Den var ikke engang sjov den var decideret psykisk farlig! HaHa;) Da den var færdig skulle mor og far have kaffe og mig og daniel fik en vaffel is og jeg kunne som sædvanlig ikke spise denJ Derefter prøvede far og mig Batwing som var en slags frit fald i en meget høj maste. Derefer tog vi alle fire i batmand huset, hvor vi skulle fange batmands skurke sammen med batmand, ved at vi blev sat ind i en stimulaterbox og spændt fast. På den måde blev vi vippe, rystet mm. I takt med at en film blev spillet på et lærde. Så vi følte at vi var med i filmen….virklig fedt!!! En lang og rigtig god dag.




Ingen kommentarer: