torsdag den 1. november 2007

Dunk Island



Nu efter en dejlig måned i Australien er vi kommet til Dunk island. En øperle der ligger uden for den Australiske østkyst ca. 200 km ud for Cains i Nord Australien.
Hvor vi har være fra D.21-27.10. Vi ankom i 30 grader. hvorefter vi fik vores værelse, ca. 20 meter fra en pragtfuld stranden.

De første par dage gik med rent afslapning ved poolen og en masse sportsaktiviteter.
Der var alt inden for sport, Tennis-Gym-bordtennis-Ridning og Jet Ski for at nævne nogle
Af dem. Vi har alle fire været ude på Jet Ski, en kanon oplevelse og Michelle kørte med Jette bag på. Det gik hurtigt over bølgerne så Michelle tabte kasektten.

Onsdag tog vi på heldagstur ud og Snorkle ved Great Barrier reef, et stort koralrev.
Hvor vi så alt i fisk fra små hajer op til en meters skilpadder og alle andre flotte fisk i alle farver og former fx fisken Nemo. Det mest inponerende var det mega flotte koralrev, endnu en god dag hvor vi alle fire fik minder for livet. Vi ankom til resort trætte sidst på dagen.

På turen lærte vi en familie at kende fra Sydney, som havde en datter på Michelles
alder som hedder Olivia, vi var en del sammen med dem resten af tiden på øen.
Den sidste aften var der fiskebuffe på Resortet, supergodt med efterfølgede karooki ude i en stor åben bar med udsigt over havet. Michelle og Olivia gik på senen og sang for over 100 voksne mennesker, mega sejt synes vi alle.

Lørdag tog vi tilbage til Cains, hvorefter vi flyver fra Cains Til Brisbane. Herefter fra Brisbane til Aukiand i New Zealand, hvor vores sidste måned begynder.

Nu vil jeg slutte, vi nyder livet og hinanden på vores tur, en stor hilsen til alle derhjemme
Vi savner jer, men vi har det kanonfedt.
MVH Familien Ibsen Karl Jacob










Ingen kommentarer: