tirsdag den 20. november 2007

"Ringenes Herre" Tur

I dag torsdag den 15.november, har vi været på en halvdagstur ude og se nogle af de steder hvor de tre film om Ringenes Herre ”Lord of the Rings” er indspillet. Det var et af mine store ønsker hjemmefra at opleve dette.
Vi blev hentet tidlig om morgenen i en Land Rover. Vores guide hed Micke, som selv var med i Ringenes Herre som en ….. Det var fantastisk spændende at høre ham fortælle om forskellige detaljer fra bag kullisserne.


Vi kørte rundt hele formiddagen og så forskellige bjergekæder der var med i filmen, stier og floder mm. Til sidst så vi floden hvor det Store slag med de sorte riddere fandt sted. Hvor han fortalte at de havde trænede hestene op til at galoperer med rytter og udstyr, ved først at trække hestene igennem floden flere dage itræk, derefter lidt hurtigere, så rytter på hest i skridt og derefter hurtiger og hurtiger. For at gøre hestene trygge i floden, som kunne være glat og dyb. Vi kørte rundt i floden i Land Roveren, i op til en halv meter vand. En rigtig ”off road” tur som specielt Daniel var helt vild med, men vi andre syntes også det var sjovt!

Vand til begge sider i bilen.

Vi skulle også lige prøve at finde guld sidst på turen, på samme måde som i gamle dage i guldbyen Macetovn. Vi vaskede guld i floder Arrow River og kan i gætte hvemder fandt guld? Rigtig, Daniel han var stolt som en pave.

Fam. Ibsen på jagt efter den store skat.

Vi ankom til Queenstown midt om eftermiddagen, efter en dag med masser af indtryk. Hen under aften gik vi en lang tur langs vandet igennem en skov. Til aften tog vi på Steak hause og sluttede dagen på en bar. En isbar som altid er -5 grader. Første gang i livet jeg prøver dette. Børnene måtte komme med, fordi det er uden for deres højsæsom. Vi synes alle det var en stor oplevelse. Alt var lavet at is, selv det glas vi drak af – cool!
Slut fra New Zealand efter endnu en god dag hilsen til alle familien Ibsen Karl Jacob.

Ingen kommentarer: