onsdag den 7. november 2007

Rotorua

Onsdag den 31.10.07 kørte vi til Rotorua. Rotorua ligger midt inde i landet. Der fandt vi til dato den bedste Camping plads, med spa bad, hoppepude og er rigtig god legeplads bygget op som en forhindringsbane (som også var god til barnlige sjæle).

I byen Rotorua som har meget at byde på, svømmende vi rundt i meget varme mineralske bade med svovlholdige vand, som var fra 36 -42 grader, disse bade prøvede vi flere gange. Vi var også i mudderbad.


Rotorua er et område præget af vulkaner, også nogle som er aktive. I disse områder boblede det med kogende vand fra undergrunden, samt mudder. Specielt Champange søen var fantastisk at opleve, den største kogende sø der findes, som hele tiden skifter i sine farverige nyancer (grøn, blå, gul og orange farver) – rigtig flot!

Første billede taget fra det meget aktive område med geyser.
Andet billede er Champange søen.

Vi oplevede også en by, som i 1936 blev dækket med lava og aske, da en vulkan gik i udbrug. Ca. 150 mannesker omkom. Det var meget spændende, især for børnene at se de gamle hustage fra den tid, stikke op fra jorden. Nogle af husende havde de udgravet og vi så de forskellige fund fra denne tid.
Vi fik også vandret nogle ture hvor vi så flotte vandfald.

Den sidste dag i byen tog vi en cabinelift til toppen af et bjerg. Derfra kørte vi i Moon Cars ned igen. Michelle Og Daniel elskede det kunne ikke få nok.

Torsdag den 04.11.07 stod Jette og jeg tidligt op og kørte fra Rotorua til Wellington ca. 400 kilometer hvor vi ankom til middag. Her havde vi de sidste tre dage før turen går til Sydøen.
Disse tre dage i Welington nød vi livet, slappede lidt af efter en tid hvor vi havde oplevet meget igen og børnene var blevet trætte, vi var bl. inde og Shoppe i storbyen som er Michelles livret.
Vi var også omkring en Vingård ” Gladstone”, som vores gode ven i Dk Per havde arranceret.



Nu vil jeg slutte Onsdag D 7.11 før vi tager færgen til Sydøen herom senere.
En stor hilsen til alle fra familien Ibsen Karl Jacob

Ingen kommentarer: