tirsdag den 20. november 2007

På vej op ad østkysten

Vi forlod Queenstown med tristhed, da den har været udgangspunktet for en masse gode oplevelser. Men turen går jo videre. Vores mål er Christchurch onsdag d. 20. nov.

Vi har gjort et stop på vejen ved byen Oamaru, hvor vi havde et par ovennatninger. Byen var større end vi troede og vi brugte lidt tid på at gå nogle ture og se byen. Byen er kendt for sine to pingvin kolonier.

Vi kørte ud til den ene koloni, ved en strand lige i udkanten af byen. Der satte vi os godt tilrette i klitterne med kikkert og kamera. Sole skinnede og udsigten var smukt. Vi havde fået at vide at pingvinerne begyndte at komme i land sidst på dagen, så vi hyggede os med tålmodighed og ventede. Vi ventede og ventede og det blev da også til en kop kaffe i autocamperen indimellem.

Efter ca. 1½ time kom den første pingvin op på stranden og trippede lidt rundt, inden den gik ind til klitterne til dens hule. Det blev til 3 pingviner inden vi dragede hjem til campingpladsen for at lave aftensmad. Pingvinerne er kendt for deres gule øjne - de var bare søde!

Efter Oamaru kørte vi ca. 100 km videre til Timaru hvor vi kom her i formiddag. Vi har brugt dagen til at gå en lang tur langs vandet og i klipperne. Så er det blevet til lidt solbadning på campingpladsen - vi skal jo være lidt brune når vi kommer hjem.

Vi har også fået pakket alt vores bagage sammen, da vi skal aflevere autocamperen imorgen formiddag i Christchurch.

I Christchurch skal vi bo på hotel til lørdag formiddag hvor vores fly lette kl. 12.00, og så går turen hjem ad. Hvilket vi alle har svært ved at accepterer. Det er meget svært at sige farvel til en tid, som har overgået alt andet vi har oplevet sammen. En tid som vi uden tivivl vil vende tilbage til mange gange gennem nogle utrolig gode minder og billeder. (ca. 2000)

Men vi glæder os selvfølgelig os rigtig meget til at se jer allesammen igen og høre om hvordan I har haft og har det.

See You
Jette

Ingen kommentarer: