lørdag den 10. november 2007

Lørdagshygge!!

Lørdag d. 10.11.07
Vi stod op kl. 7.45 og blev vasket, lige bordt set fra Michelle, hun har sin egen døgnrytme….smiler! Hun står som regl op når vi andre er færdig med at få tøj på og har rydet op i autocamperen og morgenmaden står klar på bordet – det blive hårdt at komme hjem til skolen igen!

Efter at have klaret vores særvanlige morgenrutiner kørte vi ud til en strand lige i udkanten af byen og pakerede autocamperen med udsigt over havet og bjergene – meget smukt! Så blev der ellers forberet et dejligt morgenmåltid. Med hjemmelavede pandekager, som Michelle stod for og Daniel hjalp, dejlig morgenbrød og stempelkaffe. UHM! Så sad vi ellers der alle fire i et godt stykke tid og nød en dejlig morgenmad og hygge, samtidig med at vi kunne følge livet på havet og kysten. Vi kunne desværre ikke sidde ude som vi ellers altid gør pga. at det regnede denne dag, men det er meget få dage regnen har været her, så det gjorde os ikke noget.


Michelle med hendes dejlige hjerteformede pandekager!

Efter morgenmadden kørte vi videre ud af byen langs kystlandevejen, fordi vi havde bestemt os for at komme ud at gå en tur. Det endte med at vi via et informationsskildt ved vejen, fandt vi frem til en lille primitiv campingplads ude ved kysten. Her stillede vi vores bil og tog regntøjet på. Vi fik forklarede vejet til en rigtig dejlig gå tur, gennnem skov og op af et bjerg til et udkikspunkt over havet, af en lokal mand. Dette var en rigtig hyggelig og spændende tur. Den var lidt hårdt for Daniel op af bakken hele vejen frem. Men da vi først kom op på udkikspunktet og til og med så Delfiner var hele turen bare super. Vi brugte meget tid på at spotte Delfinerne og følge dem, det skønt dyr. Det er bare så fedt at opleve en natur hvor sæler, delfiner, pilikaner, kængurer og kolalbjørne er en selvfølge for de lande som vi besøger, men ikke for os.
Efter gåturen var klokken allerede blevet 14.00, så vi kørte tilbage til byen og endte på en café, hvor vi fik frokost.


Michelle og Daniel ved udkikspunktet, sigtbarheden er meget ring pga. af regn, men ikke ringere end vi kunne se Delphiner.
Andet billede er bugten vi kikkede ud over.

Herefter tog vi tilbage til campingpladsen, hvor vi slappede af, fik vasket lidt tøj. Daniel og Karl-Jacob fik sig også lige en dukkeret i den opvarmede swimmingpool og jeg får lige skrevet disse ord til jer derhjemme.

Iaften har vi lovet børnene at de skal have pizza – det går de jo aldrig fejl af….
De varmeste hilsner og tanker fra os alle, som bare ikke er klar til at skal hjem om 14 dage…SNØFT!
Jette

Ingen kommentarer: